Zásady ochrany osobních údajů

Jsme společnost Earplugs s.r.o., IČ 09058281, se sídlem Havlíčkova 1016, Pardubice 53002, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 45601 

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.earplugs.cz 

Pro poskytování prodeje zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I. Zpracování osobních údajů

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře nebo chatu

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno, příjmení, e-mail, telefon

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně vašeho dotazu nebo zboží.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 6 měsíců od naší poslední komunikace.

 

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, e-mail, telefon, fakturační adresa, doručovací adresa

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací). 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

C. Zpracování osobních údajů v případě registrace

Pokud se u nás registrujete, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně: jméno, příjmení, e-mail, telefon, fakturační adresa, doručovací adresa

Z jakého důvodu?

Osobní údaje budeme používat pro vedení vašeho účtu a poskytování služeb po dobu vašeho využívání účtu. V účtu budeme vést údaje o vašich objednávkách, ke kterým také budete mít neustálý přístup.

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního vašeho posledního využití účtu.

 

D. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

10 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: earplugs@earplugs.cz

 

II. Kdo se k datům dostane? 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • společnost podílející se na expedici zboží Zásilkovna (společnost Zásilkovna s.r.o., se sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň, 190 00 Praha 9, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C vložka 139387)
  • společnost podílející se na expedici zboží GLS (společnost General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., se sídlem Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava, společnost je zapsaná u Krajského soudu v Brně, oodíl C vložka 6184/KSBR)
  • společnost podílející se na expedici zboží Česká pošta (společnost Česká pošta s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1 - Nové Město, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl A vložka 7565)
  • společnost podílející se na expedici plateb GoPay (společnost GOPAY s.r.o., se sídlem Planá 67, 370 01 Planá, společnost je zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C vložka 11030/KSCB)
  • společnost podílející se na expedici plateb Global Payments (společnost Global Payments s.r.o., se sídlem V olšinách 626/80, Strašnice, 100 00 Praha, společnost je zapsaná u Městkého soudu v Praze, oddíl C vložka 244453/MSPH)
  • společnost podílející se na expedici plateb PayPal (společnost PayPal Europe S.à r.l. et Cie, S.C.A., se sídlem ČSSF: 283, trasa d'Arlon, L-1150 Luxembourg, číslo obchodního rejstříku: R.C.S. Luxembourg B 118 349)
  • společnost podílející se na expedici plateb Twisto (společnost Twisto Payments a.s., se sídlem Újezd 450/40, Malá Strana, 118 00 Praha, společnost je zapsaná u Městkého soudu v Praze, oddíl B vložka 19085/MSPH)
  • poskytovatel e-mailingové služby Leadhub (společnost Leadhub s.r.o., se sídlem Štefánikova 16/29, Smíchov, 150 00 Praha, společnost je zapsána u Městkého soudu v Praze, oddíl C vložka 247688/MSPH)
  • poskytovatel komunikační služby Meta Platforms Inc. (společnost Meta Platforms Inc. se sídlem One Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA)
  • poskytovatel komunikační služby Smartsupp (společnost Smartsupp.com, s.r.o., se sídlem Šumavská 524/31, Veveří, 602 00 Brno, společnost je zapsána u Krajského soudu v Brně, oddíl C vložka 86206/KSBR)
  • freelanceři, kteří nám pomáhají s provozem webu nebo marketingem

 

III. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti dochází i k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese earplugs@earplugs.cz nebo zavolejte na tel. č. +420 731 389 483.


IV. Používání souborů cookies 

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.  

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách. 

Kdo pro nás cookies zpracovává:

  • poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnost Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko., v souladu se svými podmínkami.
  • poskytovatel služeb Meta Platforms Inc. (společnost Meta Platforms Inc. se sídlem One Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA) v souladu se svými podmínkami.

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

IIV. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1.1.2022.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné